Niveaus

Beginner

Lijkt het je leuk om gitaar te leren spelen? Tof! Ik leer je stap voor stap en laagdrempelig hoe gitaarspelen moet en hoe je muziek kan maken.

Muziek liefhebber

Misschien heb je al ervaring met het spelen van een instrument en wil je meer leren of je kennis opfrissen. Ik help je met het op pijl houden van je niveau en hoop je te inspireren met kennis over geschiedenis, theorie en meer diepgang van de muziek

Voorbereiding conservatorium

Heb je ambitie om muziek te gaan studeren aan een conservatorium? Dan leer ik hoe jij je hier op kan voorbereiden. Ik gaf eerder les op conservatoria in binnen- en buitenland en was jurylid bij bachelor en master eindexamens.

Over meester Martin

Gitaarspelen is mijn passie en die passie deel ik graag met anderen. Naast het geven van concerten geef ik dolgraag gitaarles aan alle leeftijden en niveaus. De gitaar is ongelofelijk veelzijdig omdat het bij heel veel muziekstijlen voorkomt én omdat de klassieke gitaar in zichzelf een klein orkest is. Dit is een unieke eigenschap ten opzichte van andere instrumenten. Ik geef les in mijn studio achter mijn huis aan de Voorburgseweg in Leidschendam-Voorburg. Het is een ruime studio waar voldoende afstand kan worden gehouden en die via een eigen ingang bereikbaar is.

Neem NU contact op voor een proefles

Website by Webroots